Болката е една од ТОП 3 грижи на пациентите во периодот на ковид-19 пандемијата.

Болката е најнепријатното сензорно и емоционално доживување, а фармацевтите имаат многу важна улога во препознавањето на истата и препораката на аналгетици. Во овој вебинар се зборува за тоа кои карактеристики треба да ги поседува идеалниот лек за третман на болка и зошто напроксен е еден од најпрепорачуваните?

596413132