Производи

 • Лекови без
  рецепт
 • Лекови на
  рецепт
 • Ветеринарни
  препарати
 • Додатоци во
  исхраната
 • Козметика/
  Медицински
  помагала
БИЛОБИЛ ИНТЕНС капсула, 120 mg х 20 капсули
Лекови на рецепт
Ветеринарни препарати
Додатоци во исхраната
Козметика/Медицинска помагала

Контакт

Крка Фарма, ДООЕЛ Скопје

Ул. Христо Татарчев -1 бр.101
1000 Скопје
Северна Македонија
Телефон
+ 389 2 27 20 310
Факс
+ 389 2 27 00 325
E-адреса
 

Вработување во Крка

Вработување во Крка

Во Крка ние го цениме знаењето и ја промовираме креативноста. Ние сме една од водечките генерички фармацевтски компании. На нашите вработени им нудиме оптимални работни услови и можности за нивно усовршување. Совршеноста е дел од она што сме ние, а креативноста е наш начин на делување.

Крка во Македонија

Крка во Македонија

Своето прво претставништво Крка го отвара во Македонија во седумдесетите години. Денес тоа е фирма која има високо едуциран и посветен кадар, кој остварува долгогодишна тесна и успешна соработка со доктори и фармацевти.

За Крка

За Крка

Крка спаѓа во врвот на генеричките фармацевтски компании во светот.

Нашата основна дејност се производството и продажбата на лекови на рецепт, лекови без рецепт и ветеринарно медицински препарати.

Крка за наукa

Крка за наукa